Fancy Fair

vlaggetjes

Beste ouder, verzorger,

De voorbereidingen voor de Fancy Fair op 7 april aanstaande zijn, achter de schermen, in volle gang. De leden van de OR en de teamleden van De Opslach zijn van plan om er een mooi feest van te maken!
Het doel is met jong en oud vieren dat we een fijne school zijn; door middel van een lekker hapje eten, allerlei spelletjes, een grote verloting en nog veel meer….. maar we verklappen nog niet alles!
In de foyer en buiten gaan we kraampjes plaatsen, vol met zaken die door de leerlingen gemaakt zijn; van creatief tot eetbaar en te koop tegen een leuk bedrag.

Elke klas gaat iets maken wat verkocht kan worden op de fair.

Met de opbrengst kunnen we misschien onze wensen voor school in vervulling laten gaan: een betonnen vloer in de panna-kooi, een muziekinstallatie voor buiten, een EHBO-stoel…..
We kunnen uw hulp goed gebruiken bij deze dag! Wilt u helpen bij de catering, spelletjes, opbouw kramen enz., geef dit dan via de or leden of de leerkracht van uw kind door.

De leden van de OR zijn:

Namens de ouders: Heidi Rispens, Petra v.d. Geest, Fredau Pluim, Gea Zondervan, Joyce ter Weeme, Johan Rombout, Rinske Hokwerda, Samira Bakker, Ronald Kingma, Johannes van Assen.
Namens het team: Marieke Soolsma, Johanna Elings, Titiana Pereboom.

Binnenkort volgt er een update.

  • © stichting radius