Hulp bij de Fancy Fair

De voorbereidingen voor de Fancy Fair zijn in volle gang.

Kinderen, ouders, grootouders enz. zijn welkom op 7 april van 16.00 -19.30 uur.

Met zijn allen hopen we een fijn feest te vieren, waarbij kinderen spelletjes kunnen doen, er is een verloting en er is in de foyer een restaurant met lekkere hapjes.

Om het feest goed te laten slagen is er nog wel wat hulp nodig bij de de volgende activiteiten:

  • We hebben hulp nodig  bij en in het restaurant.
  • We hebben hulp nodig bij de spelletjes.
  • We willen graag dat er thuis hartige taarten, lekkere hapjes, salades enz. gebakken en gemaakt worden, zodat we die in het restaurant kunnen verkopen.
  • We zijn opzoek naar spullen voor de verloting. Heb u nog mooie bruikbare spullen?

IMG_4599 (Medium)

 

Als u wilt helpen ( spelletjes/ restaurant) kan uw aanmelding naar de groepsleerkracht van uw kind of naar een van de or leden. Uiteraard plannen wij niet iedereen de hele tijd bij een activiteit, want een ieder wil toch ook graag een rondje maken met zijn/ haar eigen zoon of dochter!

Als u iets lekkers wilt maken, dan kunt u dit aangeven via de mail: info@deopslach.nl

Als u spullen voor de verloting in wilt brengen kan dat bij juf Riekje en juf Hennie in het kantoor.

Vanaf donderdag 30 maart zijn er strippenkaarten te koop. Met deze kaarten kunnen spelletjes worden gedaan, eten gekocht enz. De kaarten zijn het betaalmiddel op de fair. In de voorverkoop kosten de kaarten €4,50 (10 strippen). Op de fair worden ze verkocht voor €5,00.

Vanaf 30 maart kunt u vanaf 8.00 – 8.30 uur kaarten kopen. Elke ochtend, tot de fair is dit mogelijk. De ouders zullen een tafeltje in de foyer bemannen om de kaarten te verkopen.

  • © stichting radius