Unicef update

img_4300-medium

De kinderen zijn fanatiek in het verzamelen van stappen voor Unicef Kid Power.

Unicef geeft het volgende bericht door naar de scholen die meedoen aan het project.

Wat fantastisch dat alle kinderen in het hele land zoveel aan het bewegen zijn om ondervoede kinderen wereldwijd te helpen. Aan het begin van deze week waren er al 46.835 zakjes voedzame pindapasta bij elkaar bewogen! We zijn erg benieuwd naar de eindstand volgende week. 

  • Vrijdagochtend 31 maart  worden  alle UNICEF Kid Power bandjes  synchroniseerd. Na 12.00 uur tellen de verzamelde stappen niet meer mee. Vanaf 12 uur kunnen er geen zakjes voedzame pindapasta meer worden verzameld en tellen de punten ook niet meer mee voor de prijsuitreiking voor de 10 winnende klassen.
  • Op zaterdagochtend 1 april zal onze ambassadeur Klaas van Kruistum in het TV programma Zapplive op NPO 3 het totaal aantal verzamelde zakjes pindapasta bekend maken. Kijken dus!
  • Op maandag 3 april zullen de 10 winnende klassen die de meeste punten bij elkaar hebben bewogen bericht van ons ontvangen. De uitslag wordt bepaald aan de hand van het gemiddelde aantal stappen per dag van de klas. De grootte van de klas heeft dus geen invloed op de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

img_4295-medium-kopie

 We gaan de laatste week vol sportieve uitdaging in en hopen nog heel veel stappen te halen voor het goede doel! En wie weet kunnen we een winnende klas op De Opslach feliciteren.

  • © stichting radius