Vierdaagse

De avondvierdaagse in Franeker zal worden gehouden van 29 mei tot en met 1 juni.
Inschrijven kunt u op maandag 22 en dinsdag 23 mei, van 19.00- 21.00 uur in de sporthal De Trije.

Wij lopen als school niet mee met de vierdaagse. Wel zal onze ouderraad met een kraampje met wat lekkers ergens op de route staan. Kinderen van onze school kunnen daar iets afhalen. Uiteraard is het ook leuk om als groep van De Opslach te lopen. U kunt verzamelen op de parkeerplaats bij De Trije. Elke avond om samen beginnen aan de wandelroute is toch erg gezellig! U kunt daarvoor verzamelen om 17.30 uur bij de Trije en vertrekken om 17.45. Uiteraard gaat dit onder eigen verantwoordelijkheid en niet onder de verantwoording van school.

Meer informatie over de vierdaagse:
Tjeerd van der Meulen 06-51854985
Sandra Beuker 06-27582421

De start zal op de laatste dag plaatsvinden bij de foyer van De Opslach en niet bij De Trije

  • © stichting radius