Kijkochtend

Hierbij nodigen we u, ouders, van harte uit voor een kijkochtend op school.  In de kleutergroepen werken we met Schatkist en in de anderen groepen zijn wij gestart met DaVinci onderwijs. DaVinci is een methode die meerdere vakken in samenhang aanbiedt. Het biedt onderwijs aan in thema’s waarbij we van veel verschillende kanten naar de onderwerpen gaan kijken, zodat ieder kind vanuit eigen interesse, talent en niveau kan aanhaken en leren. De groepen 1 t/m 7 willen u graag laten zien waar ze de afgelopen weken zoal mee bezig zijn geweest.

Woensdag 12 juli van 11.30 – 12.00 bent u dan ook welkom in deze groepen.

Alle leerlingen blijven deze ochtend, tijdens het kijkmoment,  in de eigen groep om u het één en ander te laten zien en daarbij eventueel uitleg te geven. We sluiten  af met de kinderen in de eigen klas.  U kunt daarna, zo als gebruikelijk om  12.15,  uw kind dan meenemen. Het wachten op uw kind kan bij de klas, in de gang of op het plein.

 

Groep 8 zal deze ochtend nog voor de musical oefenen en doet daarom niet mee aan de kijkochtend.

 

 

  • © stichting radius